Allround Kyara Ayadi Henna Brow cursus

Wenkbrauw behandelingen

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus leer je het creëren van super strakke wenkbrauwen. Je leert de vorm uit te tekenen en hoe je moet werken met Henna.
Verder gaan we wenkbrauwen harsen en leer ik je welke haren wel en niet in de super strakke lijn horen. Ook ga ik al mijn tips en trics met je delen en hoe je het beste foto’s kunt maken. De cursus wordt 1 op 1 gegeven waardoor alle aandacht en tijd op jou en jouw leerproces gericht is. Tijdens de cursus is er koffie, thee, water en een sapje aanwezig.

Welke cursus past bij jou?

Voor deze cursus is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het verven en harsen van wenkbrauwen maar lukt het in jouw salon niet om die super strakke wenkbrauwen te maken en wil jij hier beter in worden dan is deze cursus perfect voor jou. Tijdens deze cursus werken we op een model (je dient zelf te zorgen voor dit model).

Hennabrowcursus halve dag € 350,- Excl. btw
Hennabrowcursus hele dag € 450,- Excl. btw
Starters pakket € 179,- Excl. btw
Nog geen ervaring?

Heb je helemaal geen ervaring in het verven en harsen van wenkbrauwen?Dan hebben we ook een beginnerscursus. Deze zal een hele dag duren. Tijdens deze cursus werken we op twee modellen (hiervoor dien je zelf te zorgen).

Tijdens deze cursus is er ook een geheel verzorgde lunch aanwezig.