Schisis camouflage

Medische pigmentatie behandelingen

Schisis (hazenlip) camouflage

Ontdek de perfecte oplossing voor asymmetrie in de lippen na schisiscorrectie. Schisis camouflage is speciaal ontworpen voor diegenen die, ondanks plastische chirurgie, nog steeds ongelijkheid ervaren in hun lippen na het corrigeren van schisis (hazenlip).

Bij Kyara Ayadi bieden we gespecialiseerde permanente make-up voor lipcamouflage na schisiscorrectie. Vaak zien we dat de cupidoboog niet perfect gecentreerd is, en de ene kant van de lip kan voller zijn dan de andere. Littekenweefsel kan ook leiden tot vervaagde lipcontouren. Onze oplossing omvat het pigmenteren van een natuurlijke lipkleur, waardoor de lippen een meer symmetrische vorm krijgt. Bij dames kan er eveneens gekozen worden voor een wat sprekendere kleur.

Wij gaan verder dan alleen het camoufleren van schisis met permanente lippigmentatie. Ontdek onze geavanceerde microneedling-behandeling, speciaal ontworpen om littekens te verminderen en de huid te verfijnen. Tijdens deze behandeling gebruiken fijne naaldjes om gecontroleerde microperforaties aan te brengen, wat de natuurlijke collageenproductie stimuleert en het littekenweefsel helpt vervagen. Tijdens dit proces ontstaat een unieke gelegenheid om doelgericht werkzame stoffen aan te brengen die via de microkanaaltjes direct worden opgenomen door de dieper gelegen huidlagen.

Onze diensten zijn gericht op het bieden van esthetisch herstel en zelfvertrouwen. Of je nu zoekt naar subtiele symmetrie of een sprekende kleur, we hebben diverse opties om de natuurlijke schoonheid van je lippen te herstellen na schisiscorrectie

Hoe verloopt het traject?
 • Consultatie
  De eerste stap is een uitgebreid consult met onze specia­list. We zullen jouw medische geschie­denis doornemen, jouw doelen bespreken en de behandeling in detail uitleggen.
 • Behandelsessies
  We bepalen samen de kleur en de vorm van de lippen. We gaan kijken of we het litteken ook nog gaan behandelen waardoor deze minder opvalt. In overleg met jou stellen we vervolgens een behandel­plan op. De behandeling bestaat uit twee tot drie sessies, elk met een tussenpoos van 6 weken. We zullen streven naar een resultaat dat realistisch en natuurlijk oogt en past bij jouw gezicht.
 • Herstel
  Na elke sessie kan er enige roodheid of zwelling optreden, maar dit zou binnen enkele dagen moeten verminderen. Je krijgt van ons gedetailleerde na­zorg­instructies om een snel en comfortabel herstel te bevorderen.
 • Opvolgafspraken
  Na de behandelingssessies plannen we opvolg­afspraken om de voortgang te evalu­eren en ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat wordt bereikt.
Voordelen van medische pigmentatie
  • Verbeterde zelfverzekerdheid.
  • Herstel de natuurlijke uitstraling van de lippen na een schisiscorrectie.
  • Behandeling op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften.
  • Korte herstelperiode.
  • Gebruik van hoogwaardige pigmenten voor duurzame resultaten
  • Persoonlijke benadering en een behandeling speciaal voor op maat gemaakt.