Litteken specialisatie

litteken specialisatie
Wij zijn gespecialiseerd in het verminderen van littekens door middel van geavanceerde technieken zoals microneedling en micropigmentatie. Ontdek hoe onze deskundige aanpak en innovatieve methoden uw huid transformeren, waardoor littekens vervagen en uw zelfvertrouwen weer straalt.
microneedling

Wat is microneedling?

Microneedling is een dermatologische procedure waarbij een apparaat met fijne naaldjes wordt gebruikt om kleine gaatjes in de bovenste laag van de huid te maken.

Deze gecontroleerde verwondingen stimuleren de natuurlijke genezingsprocessen van de huid, wat resulteert in de productie van collageen en elastine. Dit helpt bij het verminderen van littekens, fijne lijntjes en verbetert de algehele textuur van de huid.

Het belang van serums bij microneedling.

Bij Microneedling wordt gebruikgemaakt van fijne naaldjes om microkanaaltjes in de huid te creƫren. Tijdens dit proces ontstaat een unieke gelegenheid om doelgericht werkzame stoffen aan te brengen die via de microkanaaltjes direct worden opgenomen door de dieper gelegen huidlagen.

De procedure kan worden toegepast op verschillende soorten littekens.

  • Acne littekens
  • Automutilatie littekens
  • Traumatische littekens
  • Chirurgische littekens

Het herstelproces varieert per persoon, na de behandeling kan de huid enige tijd rood en gevoelig zijn, maar dit herstelt meestal snel.

Micropigmentatie van een litteken

Micropigmentatie, ook bekend als medische tatoeage, maakt gebruik van pigmenten die zorgvuldig in de huid worden ingebracht om de natuurlijke tint van uw huid te evenaren.

We zullen in de meeste gevallen een litteken eerst behandelen met microneedling. Dit om het litteken te verminderen, de opname van pigmenten te vergroten en het uiteindelijke resultaat van micropigmentatie te optimaliseren. Onze gespecialiseerde technieken voor micropigmentatie kunnen littekens camoufleren door het aanbrengen van nauwkeurige pigmenten die overeenkomen met uw huidskleur.

Prijs op aanvraag.
Heeft u een litteken wat u behandelt wilt hebben vul dan vrijblijvend het onderstaand contactformulier in dan neem ik contact met u op over de mogelijkheden.