Camouflage van een wijnvlek

Medische pigmentatie behandelingen​

Camouflage van een wijnvlek

Indien u vanaf de geboorte een wijnvlek in bijvoorbeeld uw gezicht of hals heeft, is medische pigmentatie een overweging waard om de rode/paarse kleur van de vlek te verminderen. Een wijnvlek is een aangeboren vaatafwijking met sterk uitgezette bloedvaatjes in de huid. Na de geboorte kan deze vlek roze en vlak lijken, maar na verloop van tijd kan deze donkerder en dikker worden, wat vaak als onaangenaam wordt ervaren, vooral als het zichtbaar is in het gelaat of de hals.

Hoewel laserbehandelingen soms effectief kunnen zijn, bereiken ze niet altijd het gewenste resultaat. Een alternatieve behandeling is medische pigmentatie om de rode/paarse kleur van de wijnvlek te camoufleren. Het proces omvat het selecteren van pigmenten die overeenkomen met uw huidskleur. De pigmenten worden met kleine naalden in de huid aangebracht, waarbij de kleur en diepte zorgvuldig worden afgestemd op de specifieke kenmerken van de wijnvlek. Belangrijk om te weten is dat de kleur mogelijk nog enigszins zichtbaar blijft, maar aanzienlijk minder opvallend wordt. Bij grotere wijnvlekken is het vaak noodzakelijk om de behandeling in meerdere sessies uit te voeren om een natuurlijk resultaat te waarborgen.

Voordelen camouflage van een wijnvlek
  • Natuurlijke uitstraling
  • Realistische en egale huidtint.
  • Gebruik van hoogwaardige en hypoallergene pigmenten
  • Kan het zelfvertrouwen vergroten door het minimaliseren van de zichtbaarheid van de wijnvlek.
  • Persoonlijke benadering, behandeling op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften.
  • Korte herstelperiode.
  • Gebruik van hoogwaardige pigmenten voor duurzame resultaten

Prijs op aanvraag.
Ontdek de mogelijkheden van een wijnvlek camouflage en herstel het evenwicht van uw huid. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij u kunnen helpen met deze innovatieve en effectieve camouflageoplossing.