Camouflage van brandwonden

Medische pigmentatie behandelingen​

Camouflage van brandwonden

Helaas geneest tijd niet alle wonden, vooral niet bij brandwonden. Naast fysiek letsel kan dit ook een emotionele last met zich mee brengen wanneer u er elke keer aan herinnerd wordt als u de wond ziet. Medische pigmentatie biedt gelukkig een prachtige oplossing voor dit probleem.

Camouflage van brandwonden met behulp van medische pigmentatie is een geavanceerde techniek die esthetische oplossingen biedt voor mensen met brandwondenlittekens. Medische pigmentatie maakt gebruik van speciale pigmenten die zorgvuldig worden aangebracht op de beschadigde huid om de natuurlijke huidskleur te benaderen. Deze procedure kan helpen om de zichtbaarheid van brandwonden te verminderen, waardoor u meer zelfvertrouwen krijgt en zich comfortabeler voelt in uw eigen huid.

Tijdens de behandeling kiezen we een kleur die uw huidskleur zo goed mogelijk evenaart, zodat het resultaat zo natuurlijk mogelijk oogt. De pigmenten worden in de bovenste lagen van de huid ingebracht, waardoor een semi-permanente oplossing ontstaat. Deze techniek is niet alleen effectief voor het camoufleren van littekens, maar kan ook worden toegepast op andere huidproblemen, zoals vitiligo.

Uw huid moet op de plaats van de brandwond(en) eerst volledig genezen zijn, voor we hierop kunnen werken.

Voordelen camouflage van een brandwond
  • Natuurlijke uitstraling
  • Realistische en egale huidtint.
  • Gebruik van hoogwaardige en hypoallergene pigmenten
  • Kan het zelfvertrouwen vergroten door het minimaliseren van zichtbare brandwonden
  • Persoonlijke benadering, behandeling op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften.
  • Korte herstelperiode.
  • Gebruik van hoogwaardige pigmenten voor duurzame resultaten

Prijs op aanvraag.
Ontdek de mogelijkheden van brandwonden camouflage en herstel het evenwicht van uw huid. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij u kunnen helpen met deze innovatieve en effectieve camouflageoplossing.